manikir pedikir nadogradnja trepavica

Nadogradnja Trepavica Beograd

Sanjate o dugim, gustim i tamnim trepavicama svakog dana bez potrebe za nanošenjem  maskare? Nadogradnja trepavica pretvara san u javu!

Nadogradnje trepavica kao sto su: Nadogradnja trepavica svilenim trepavicama, nadogradnja volumenskih trepavica, nadogradnja trepavica tehnikom dlaka na dlaku odnosno tehnikama od 1D do 6D su pravi izbor za dame koje žele da unaprede izgled svojih prirodnih trepavicama, uštede vreme i koje žele da se reše svakodnevnog šminkanja a da rezultat bude prirodan izgled.

Uz Vaše želje i stručno mišljenje profesionalnog lica, garantujemo zavodljiv pogled, adekvatan i savršen izgled Vaših trepavica!

lavanda tackice

Nadogradnja Trepavica Svilenim Trepavicama

lavanda tackice

svilene trepavice - prednosti

Najveća prednost nadogradnje trepavica svilenim trepavicama i ono što ih razlikuje od drugih ekstenzija jeste to što su nežne i lagane poput prirodnih, te se ne osećaju na očima. Svilene trepavice koje koristimo u Salonu Miki su napravljene od antialergijske svilene niti kojom je suzbijena bilo kakva mogućnost kontraindikacije na ovaj materijal što je veoma važno u ovoj oblasti.

Nadogradnja svilenih trepavica

Nadogradnja trepavica se vrši tako što se jedna ili više svilenih trepavica lepi na jednu prirodnu trepavicu specijalnim hipoalergijskim lepkom. Postoje razni tipovi lepkova koji se primenjuju u toku rada, njihova primena zavisi od uslova koju diktira koža i senzibilnost klijenta, kao i procenat vlage u prostoru. Visoko kvalitetne pincete su obogaćene posebnom legurom kojom se pri sterilizaciji visokom temperaturom ne deformiše vrh koji je presudan u preciznom aplikovanju trepavica.

Tretman nadogradnje trepavica se radi isključivo u salonu, sa svim potrebnim i proverenim materijalima, sterilisanim priborom od strane profesionalnog i edukovanog lica.

Trajanje tretmana nadogradnje trepavica

Tretman, odnosno nadogradnja trepavica iliti proces aplikovanja svilenih trepavica traje u proseku 1,5h-2h, u zavisnosti od željenog efekta i same gustine prirodnih trepavica. Smatra se jednim od najprijatnijih kozmetičkih tretmana. Svi materijali koji dolaze u direktan kontakt sa kožom su jednokratni i izuzetno prijatni, zbog koga se ne dovodi u pitanje neprijatan osećaj na licu, peckanje ili blagi svrab.

održavanje nadogradnje trepavica

Održavanje trepavica nakon nadogradnje je naravno neophodno, ali traži minamlan utrošak vremena na dnevnom nivou. Treba se držati svega nekoliko pravila da bi Vaš pogled bio zanosan i upečatljiv što duže:

  • U prvih 24 časa trepavice ne bi trebalo dovoditi u direktan kontakt sa vodom. Nakon isteka tog perioda, obavezno je svakodnevno čišćenje i pranje trepavica.

  • Poželjno je izbegavati svakodnevno šminkanje regije oko očiju, kao i agresivne preparate za skidanje šminke.

    preporučuje se micelarna voda kao najbolji izbor za skidanje šminke.

  • Prilikom redovnog umivanje i skidanja šminke, važno je izbeći trljanje očiju, grubo trljanje peškirom, kao i spavanje na stomaku.

  • Izbegavanje kozmetičkih preparata na bazi ulja i drugih masnoća je neophodno.

  • Prvi dan nakon nadogradnje trepavica se ne preporučuje odlazak na trening, saunu, solarijum.

  • Svakodnevno češljanje trepavica je obavetno, od sredine prema krajevima.

  • Nije dozvoljeno čupanje trepavica! Može doći do trajnog oštećenja Vaših prirodnih dlačica. Trepavice se skidaju u salonu uz profesionalni pristup i preparate.

  • Za održavanje trepavica u kontinuitetu, preporučuje se dolazak na korekciju u period od tri do četiri nedelje.

Nadogradnja trepavica - rok trajanja / izdržljivost

Svilene trepavice traju na očima koliko i prirodne zbog konstantnog procesa koji se odvija u roku od 30 do 60 dana, u kom naše zrele trepavice opadaju kako bi ih zamenile nove mlade dlačice. Svilena trepavica će otpasti kada otpadne i dlaka za koju je zalepljena. Ukoliko se vodi računa i pridržava ovih „pravila“ korekcija nadogradnje će biti potrebna tek nakon tri, ili četiri nedelje od prvog tretmana nadogradnje svilenih trepavica.

Istrajnost samih ekstenzija takođe zavisi od tipa kože, odnosno, da li je regija oko očiju kod klijenta masnija ili ne.

Tehnike nadogradnje trepavica

U našoj ponudi imate na raspolaganju sve aktuelne tehnike nadogradnje trepavica, kao i široku paletu vrsta, odnosno oblika trepavica. Pre tretmana se podrazumeva kratka konsultacija i savetovanje sa tehničarom koji će uvek predložiti najbolju soluciju i tehniku koja je u skladu sa Vašim očima, volumenom prirodnih trepavica, odnosno Vašim željama.

Tehnika 1 na 1

Tehnika „1 na 1“ koja se naziva još i metoda „dlaka na dlaku“ pruža prirodan izgled trepavica. Takav naziv nosi zato što se na svaku prirodnu dlaku lepi jedna veštačka trepavica. Rezultat nadogradnje ovom tehnikom su jako lepe, sofisticirane i umerene trepavice. Savetujemo da ovu tehniku odaveru klijenti koji prvi put rade ekstenzije, jer su najmanje napadne i ne izazivaju drastičnu razliku, već prirodni volumen trepavica dovode do savršentsva zbog svoje dužine i oblika.

Nadogradnja volumenskih trepavica

Zahvaljujući volumenskim trepavicama, ravne, kratke i retke trepavice, koje su najčešće stečene genetskom predispozicijom više nisu problem. U pitanju je procedura povećanja volumena (gustine) trepavica gde se na jednu dlaku aplikuje više veštačkih trepavica koje imaju pojačan efekat. 

Subjektivni osećaj kod ovakvih trepavica je još nežniji nego kod strukture dlake za tehniku 1 na 1, takođe se veoma lako nose, i oslobođeni ste bilo kakvog pritiska na očima. Kod ovog tipa nadogradnje razlika se ogleda u volumenu i dužini.  Svaka osoba koja se odluči za ovakvu tehniku, ne može da ostane ravnodušna jer je ,,Wow” efekat više nego očigledan!

Podela volumenskih trepavica je velika, a najčešće i najtraženije su 2D, 3D, 4D, 5D i 6D (Cifra i slovo ,,D” predstavlja broj trepavica koje se nanose istovremeno na jednu prirodnu trepavicu). 

Među volumenskim trepavicama je najpopularnija 3D tehnika koja je još poznata kao čuveni ,,Ruski Volumen”!

Rezultat nadogradnje ovom tehnikom je elegantan i glamurozan izgled trepavica, zbog čega su one zapravo gušće, tamnije i duže.

nadogradnja trepavica

Šta kažu naši klijenti

Misko Milojevic
Misko Milojevic
Read More
Od prvog trenutka kad sam dosao u ovaj salon osetio sam se prijatno i pružena mi je vrhunska usluga. Mihailo je potpuno posvećen svom poslu i veoma brzo shvatite da je veliki znalac i da ono kako pristupa poslu prevazilazi uobičajenu i očekivanu veštinu. Svi u salonu su izuzetno ljubazni i ne mozete da se otmete utisku da vas uvek prijateljski dočekaju i cine sve da se osećate dobro dok ste kod njih. Ja sam redovni posetilac ovog salona i mogu samo da svima, od sveg srca preporucim njihove usluge.
Charlotte Newman
Charlotte Newman
Read More
Had a pedicure here a couple of weeks ago and it was great! Mihailo was extremely professional and knew what he was doing, and when I asked what there was to do in Belgrade I got a great list of things to do. The price was also extremely reasonable, will definitely be back before leaving Belgrade. 10/10 would recommend 🙂
Stefan Đorđević - spec. podologije
Stefan Đorđević - spec. podologije
Read More
Salon u koji imam najviše poverenja, počevši od sanitarnih kriterijuma (adekvatna sterilizacija) do profesionalnosti i umeća zaposlenih (kako medicinskog, tako i estetskog dela). Ovde rado šaljem sve svoje pacijente.

Svaka preporuka, dr Stefan Đorđević, spec. podologije
Danijela Djordjevic
Danijela Djordjevic
Read More
Prijatna domaćinska atmosfera.Visok nivo profesionalnosti pri pružanju medicinskog pedikira.Topla preporuka za sve koji imaju bilo koji problem sa noktima.
Enna Fox
Enna Fox
Read More
Extra tedious, neat and professional work. Every nail was attended with the most care and work done felt like they were handling their own toes/ nails. I wish this kind of pedicure is available in Manhattan, were I live. Highly recommend pedicure!!!
Previous
Next