fbpx
manikir pedikir nadogradnja trepavica

Manikir Beograd

Metode rada i pristup klijentu se rapidno menja decenijama u nazad kada je u pitanju manikir i nadogradnja noktiju, ali rezultat mora da bude isti, a taj rezultat je Vaše zadovoljstvo i poverenje koje imate u nas kada je u pitanju manikir, nadogradnja noktiju i ostale usluge.

Naša politika i prioritet su zdravi i uredni nokti. Sa takvim ciljem, već punih 37 godina, težimo da sarađujemo sa najozbiljnijim proizvođačima manikir materijala i kozmetike za negu noktiju koji su testirani, te mogu da garantuju apsolutno zdravlje za Vašu kožu i nokte, a samim tim i mi pru

nadogradnja trepavica

"ORLY" Manikir Program

Uspešnom dugogodišnjom saradnjom sa američkim brendom ,,ORLY” u programom za negu noktiju, ponosno možemo da Vam ponudimo bogatu paletu boja lakova i trajnih lakova za manikir, koji pored svoje intenzivne i bogate pigmentacije, sadrže formulu koja je oslobođena od 12 najštetnijih sastojaka koji se mogu naći u drugim lakovima za manikir. Svaki proizvod koji koristimo u našem salonu pažljivo je odabran i testiran u najekstremnijim uslovima kako bi se uverili u postojanost i izdržljivost samog proizvoda za bolji manikir.

Jedinstveni manikir proizvodi

Bitno je da znate da su manikir proizvodi koje primenjuje Salon Miki jedinstveni, jer u svojoj formuli sadrže vitamin A, vitamin E, pro-vitamin B5. Dok, sa druge strane, ne sadrže gluten i 12 najštetnijih elemenata kao što su: tulen, formaldehid, DBP, kamfor, etil tosilamid, ksilen, parabeni itd…

Jako nam je važno da pored izgleda, Vaši nokti budu zdravi. Naš stučni tim će pružiti najbolju medicinku uslugu Vašim noktima kako bi oni bili zdravi i lepo negovani.

Nadogradnja Noktiju Beograd

Manikir Beograd – Nadogradnja noktiju u svim aktuelnim tehnikama je još jedna usluga koju Vam Salon Miki pruža pored klasičnih manikirskih tretmana.

Najpopularnije tehnike Nadogradnje noktiju koje radimo su:

  • nadogradnja tipsama
  • izlivanje noktiju
  • gelom izlivanje noktiju akrilom

U skladu sa oblikom i strukturom nokatne ploče, uz konsultacije na licu mesta predlažemo neke od tehnika rada kako bi Vašim noktima mogli da pružimo savršen prirodni izgled i dužinu koju želite.

Važno je da znate sa kakvim instrumentima rade naši stručnjaci.

Svi instrumenti i alati koji dolaze u direktan kontakt sa kožom su od vrhunskih nerđajućih materijala poput INOX-a ili specijalnih legura koji su hromirani ili niklovani. Jedino takvi materijali mogu da podnesu visoke temperature pri sterilizaciji kao i ultrazvučna čišćenja u specijalnom rastvoru, a da ne dođe do korozije ili oštećenja oštrih delova.

Potrošni materijal poput turpija, pamučnih tufera itd… se nakon tretmana odlažu u otpad i više nemaju upotrebnu vrednost.

Šta kažu naši klijenti

Ana Vlajkovic
Ana Vlajkovic
Read More
Salon sa dugogodisnjim ugledom u kome cete dobiti profesionalnu negu manikira i pedikira. Izuzetno cisto, bez opasnosti od dobijanja bilo kakve infekcije. Profesionalan odnos prema klijentu, cak ce i odbiti tretman koji moze biti dugorocno stetan za klijenta.
Charlotte Newman
Charlotte Newman
Read More
Had a pedicure here a couple of weeks ago and it was great! Mihailo was extremely professional and knew what he was doing, and when I asked what there was to do in Belgrade I got a great list of things to do. The price was also extremely reasonable, will definitely be back before leaving Belgrade. 10/10 would recommend 🙂
Jelena Jovanovic
Jelena Jovanovic
Read More
Preko 15 godina sam redovna mušterija u Salonu Miki. Sjajna atmosfera, sjajna usluga! Sve preporuke za Mihaila i Nenu.:)
Milenko Bozic
Milenko Bozic
Read More
Prezadovoljan sam uslugom. Otklanjanje virusnih bradavica zavrseno u prvom tretmanu. Sve pohvale majstor Mihailu. Pozdrav
nadogradnja trepavica