manikir pedikir nadogradnja trepavica

Manikir Beograd

Metode rada i pristup klijentu se rapidno menja decenijama u nazad kada je u pitanju manikir i nadogradnja noktiju, ali rezultat mora da bude isti, a taj rezultat je Vaše zadovoljstvo i poverenje koje imate u nas kada je u pitanju manikir, nadogradnja noktiju i ostale usluge.

Naša politika i prioritet su zdravi i uredni nokti. Sa takvim ciljem, već punih 37 godina, težimo da sarađujemo sa najozbiljnijim proizvođačima manikir materijala i kozmetike za negu noktiju koji su testirani, te mogu da garantuju apsolutno zdravlje za Vašu kožu i nokte, a samim tim i mi pru

lavanda tackice
nadogradnja trepavica

"ORLY" Manikir Program

Uspešnom dugogodišnjom saradnjom sa američkim brendom ,,ORLY” u programom za negu noktiju, ponosno možemo da Vam ponudimo bogatu paletu boja lakova i trajnih lakova za manikir, koji pored svoje intenzivne i bogate pigmentacije, sadrže formulu koja je oslobođena od 12 najštetnijih sastojaka koji se mogu naći u drugim lakovima za manikir. Svaki proizvod koji koristimo u našem salonu pažljivo je odabran i testiran u najekstremnijim uslovima kako bi se uverili u postojanost i izdržljivost samog proizvoda za bolji manikir.

Jedinstveni manikir proizvodi

Bitno je da znate da su manikir proizvodi koje primenjuje Salon Miki jedinstveni, jer u svojoj formuli sadrže vitamin A, vitamin E, pro-vitamin B5. Dok, sa druge strane, ne sadrže gluten i 12 najštetnijih elemenata kao što su: tulen, formaldehid, DBP, kamfor, etil tosilamid, ksilen, parabeni itd…

Jako nam je važno da pored izgleda, Vaši nokti budu zdravi. Naš stučni tim će pružiti najbolju medicinku uslugu Vašim noktima kako bi oni bili zdravi i lepo negovani.

Nadogradnja Noktiju Beograd

Manikir Beograd – Nadogradnja noktiju u svim aktuelnim tehnikama je još jedna usluga koju Vam Salon Miki pruža pored klasičnih manikirskih tretmana.

Najpopularnije tehnike Nadogradnje noktiju koje radimo su:

  • nadogradnja tipsama
  • izlivanje noktiju
  • gelom izlivanje noktiju akrilom

U skladu sa oblikom i strukturom nokatne ploče, uz konsultacije na licu mesta predlažemo neke od tehnika rada kako bi Vašim noktima mogli da pružimo savršen prirodni izgled i dužinu koju želite.

Važno je da znate sa kakvim instrumentima rade naši stručnjaci.

Svi instrumenti i alati koji dolaze u direktan kontakt sa kožom su od vrhunskih nerđajućih materijala poput INOX-a ili specijalnih legura koji su hromirani ili niklovani. Jedino takvi materijali mogu da podnesu visoke temperature pri sterilizaciji kao i ultrazvučna čišćenja u specijalnom rastvoru, a da ne dođe do korozije ili oštećenja oštrih delova.

Potrošni materijal poput turpija, pamučnih tufera itd… se nakon tretmana odlažu u otpad i više nemaju upotrebnu vrednost.

Šta kažu naši klijenti

Misko Milojevic
Misko Milojevic
Read More
Od prvog trenutka kad sam dosao u ovaj salon osetio sam se prijatno i pružena mi je vrhunska usluga. Mihailo je potpuno posvećen svom poslu i veoma brzo shvatite da je veliki znalac i da ono kako pristupa poslu prevazilazi uobičajenu i očekivanu veštinu. Svi u salonu su izuzetno ljubazni i ne mozete da se otmete utisku da vas uvek prijateljski dočekaju i cine sve da se osećate dobro dok ste kod njih. Ja sam redovni posetilac ovog salona i mogu samo da svima, od sveg srca preporucim njihove usluge.
Charlotte Newman
Charlotte Newman
Read More
Had a pedicure here a couple of weeks ago and it was great! Mihailo was extremely professional and knew what he was doing, and when I asked what there was to do in Belgrade I got a great list of things to do. The price was also extremely reasonable, will definitely be back before leaving Belgrade. 10/10 would recommend 🙂
Stefan Đorđević - spec. podologije
Stefan Đorđević - spec. podologije
Read More
Salon u koji imam najviše poverenja, počevši od sanitarnih kriterijuma (adekvatna sterilizacija) do profesionalnosti i umeća zaposlenih (kako medicinskog, tako i estetskog dela). Ovde rado šaljem sve svoje pacijente.

Svaka preporuka, dr Stefan Đorđević, spec. podologije
Danijela Djordjevic
Danijela Djordjevic
Read More
Prijatna domaćinska atmosfera.Visok nivo profesionalnosti pri pružanju medicinskog pedikira.Topla preporuka za sve koji imaju bilo koji problem sa noktima.
Enna Fox
Enna Fox
Read More
Extra tedious, neat and professional work. Every nail was attended with the most care and work done felt like they were handling their own toes/ nails. I wish this kind of pedicure is available in Manhattan, were I live. Highly recommend pedicure!!!
Previous
Next
nadogradnja trepavica