manikir pedikir nadogradnja trepavica

Manikir Beograd

Svež manikir, negovani i uredni nokti ostavljaju zaista dobar prvi utisak i govore dosta o nama. Zapitaj se šta je jedna od prvih stvari koju primetiš kod osobe? Šake su sigurno na toj listi!

Zato nastojimo da negujemo tvoju ženstvenost i pružimo ti onaj mali trenutak sreće svaki put kada uposliš prste i baciš pogled na uredne zanoktice i blistave nokte.

lavanda tackice
Orly lak

Manikir u Salonu Miki

Izazovi poput konstantnog usavršavanja i težnjom za još boljim proizvodima su nam svakodnevnica, s toga Salon Miki u asortimanu poseduje i brend Orly kojeg čine jedinstveni manikir proizvodi. Pružamo odličan izbor za trudnice, dojilje, vegane i one koji žele da oporave nokte.

Ono čime se vodimo su pre svega zdravi nokti -jer zdravo je i lepo. Zahvaljujući toj paroli i kvalitetnom materijalu koji pažljivo biramo, već 37 godina „oštećeni nokti“ su nam nepoznanica i mirne savesti možemo da garantujemo pravilnu negu i bezbrižnost.

Nadogradnja Noktiju Beograd

Manikir Beograd – Nadogradnja noktiju u svim aktuelnim tehnikama je još jedna usluga koju Vam Salon Miki pruža pored klasičnih manikirskih tretmana.

Najpopularnije tehnike Nadogradnje noktiju koje radimo su:

  • nadogradnja tipsama
  • izlivanje noktiju
  • gelom izlivanje noktiju akrilom

U skladu sa oblikom i strukturom nokatne ploče, uz konsultacije na licu mesta predlažemo neke od tehnika rada kako bi Vašim noktima mogli da pružimo savršen prirodni izgled i dužinu koju želite.

Važno je da znate sa kakvim instrumentima rade naši stručnjaci.

Svi instrumenti i alati koji dolaze u direktan kontakt sa kožom su od vrhunskih nerđajućih materijala poput INOX-a ili specijalnih legura koji su hromirani ili niklovani. Jedino takvi materijali mogu da podnesu visoke temperature pri sterilizaciji kao i ultrazvučna čišćenja u specijalnom rastvoru, a da ne dođe do korozije ili oštećenja oštrih delova.

Potrošni materijal poput turpija, pamučnih tufera itd… se nakon tretmana odlažu u otpad i više nemaju upotrebnu vrednost.

Šta kažu naši klijenti

Misko Milojevic
Misko Milojevic
Opširnije
Od prvog trenutka kad sam dosao u ovaj salon osetio sam se prijatno i pružena mi je vrhunska usluga. Mihailo je potpuno posvećen svom poslu i veoma brzo shvatite da je veliki znalac i da ono kako pristupa poslu prevazilazi uobičajenu i očekivanu veštinu. Svi u salonu su izuzetno ljubazni i ne mozete da se otmete utisku da vas uvek prijateljski dočekaju i cine sve da se osećate dobro dok ste kod njih. Ja sam redovni posetilac ovog salona i mogu samo da svima, od sveg srca preporucim njihove usluge.
Charlotte Newman
Charlotte Newman
Opširnije
Had a pedicure here a couple of weeks ago and it was great! Mihailo was extremely professional and knew what he was doing, and when I asked what there was to do in Belgrade I got a great list of things to do. The price was also extremely reasonable, will definitely be back before leaving Belgrade. 10/10 would recommend 🙂
Stefan Đorđević - spec. podologije
Stefan Đorđević - spec. podologije
Opširnije
Salon u koji imam najviše poverenja, počevši od sanitarnih kriterijuma (adekvatna sterilizacija) do profesionalnosti i umeća zaposlenih (kako medicinskog, tako i estetskog dela). Ovde rado šaljem sve svoje pacijente.

Svaka preporuka, dr Stefan Đorđević, spec. podologije
Danijela Djordjevic
Danijela Djordjevic
Opširnije
Prijatna domaćinska atmosfera.Visok nivo profesionalnosti pri pružanju medicinskog pedikira.Topla preporuka za sve koji imaju bilo koji problem sa noktima.
Enna Fox
Enna Fox
Opširnije
Extra tedious, neat and professional work. Every nail was attended with the most care and work done felt like they were handling their own toes/ nails. I wish this kind of pedicure is available in Manhattan, were I live. Highly recommend pedicure!!!
Prethodna
Sledeći
nadogradnja trepavica