Šta je „MEDICINSKI PEDIKIR“? (2020)

PODELI:

manikir pedikir nadogradnja trepavica
Uživati u dobrom tretmanu stopala je pravo zadovoljstvo, ali se u današnje vreme nudi toliko različitih opcija pedikira da je zaista teško odlučiti se gde otići i šta potražiti. Ako ste navikli na pedikir sa hidromasažnim natapanjem, ponovo upotrebljene turpije za stopala i „dezinfikovane“ instrumente koji se ubace u isti staklenik barbicida (zajedno sa sitnim komadićima noktiju i kože), vašim stopalima će možda trebati intervencija medicinske klase.
nadogradnja trepavica
Medicinski pedikir beograd

U ovom tekstu ćemo se maksimalno potruditi da Vam objasnimo sta je medicinski pedikir.

Pružajući negu i ulepšavanje vaših dragocenih stopala, neke od glavnih prednosti medicinskog pedikira ipak nisu vezane za estetiku.

Medicinski pedikir vrši stručno lice

Za razliku od redovnih estetskih pedikira, medicinski pedikir se fokusira na zdravlje vašeg stopala.

Postupak izvodi stručno lice koji pregleda vaša stopala i u stanju je da dijagnostikuje i leči probleme sa kožom poput infekcija, bradavica, atletskog stopala, uraslih noktiju, kurijeg oka, itd.

Usluga uključuje osnovni pregled stopala, koji je koristan za one koji imaju umorna, preopterećena stopala i NAPREDNI za one koji imaju dijabetes ili periferne vaskularne bolesti. Procenjuje se vaš neurovaskularni status i koža se detaljno pregleda.

Izbegnite izlaganje gljivičnim bakterijskim infekcijama medicinskim pedikirom u Salonu „Miki“

Medicinski pedikir je definitivno terapijski za vaša stopala, ali može pružiti i ono što možda niste očekivali – spokoj.

Možete se zaista opustiti na medicinskom pedikiru znajući da ste u čistom okruženju. „Salon Miki“ u Beogradu Vas može potpuno lišiti brige od gljivičnih i bakterijskih infekcija. Svi instrumenti su sterilni kod nas. Svi materijali su za jednokratnu upotrebu. Svi postupci se izvode aseptičnom tehnikom.

Medicinski pedikir

Medicinski pedikir u salonu “Miki” u Beogradu

Kod nas mozete dobiti odgovor na pitanje „Sta je medicinski pedikir?“ kao i strucnu pomoc vezanu za isti. Medicinskim pedikirom se bavimo punih 37 godina, u porodičnom okruženju, gde se stečeno znanje i unapređenje prenosilo sa kolena na koleno, tako da smatramo da gotovo da ne postoji problem koji ne možemo rešiti za Vas u ovom domenu.

Možemo Vam ponuditi sledeće usluge medicinskog pedikira:

  • Obrađivanje zadebljane (mrtve) kože na gaznoj površini odgovarajućim skalpelom ili drugim oštrim alatima
  • Obrađivanje svih vrsta žuljeva koji se mogu javiti na skoro svakom mestu na stopalu
  • Sanacija i zbrinjavanje uraslih noktiju kao i ozbiljno poznavanje tipova kože i eventualnih oboljenja koja mogu da se steknu tokom života ili koja su urodjena.

Ukoliko Vam je potreban medicinski pedikir, možete pogledati naše usluge i cenovnik klikom na ovaj link >.

PODELI OBJAVU:

Slične Objave

Gljivice na noktima (onihomikoza)
Pedikir

Gljivice na noktima (Onihomikoza)

Gljivice na noktirma – Saznajte šta izaziva pojavu gljivica na noktima, koji su rizici i potencijalni uzroci kao i koja su rešenja ove pojave. U daljem tekstu ćemo obraditi sve što je potrebno da znate o ovoj gljivičnoj infekciji noktiju.

Pročitaj »
nega koze ruku salon miki
Manikir

Nega kože ruku

Nega kože ruku se često zanemaruje i neretko može dovesti do posledica oštećenja kože kao št je ispucala koža na rukama, suva koža na rukama, isušena koža na rukama…

Pročitaj »
Svidela Vam se objava?

Prijavite se na našu mailing listu i nikada više nemojte propustiti ni jednu novu objavu, popust ili promociju!