Prednosti profesionalnog manikira: Zašto raditi manikir u Salonu?

PODELI:

manikir pedikir nadogradnja trepavica
Salonski manikir naspram "uradi sam": koja od ove dve opcije je bolja?

Nega noktiju bi trebala biti deo zajedničke rutine nege svake žene iz više razloga.

Briga o noktima je zdrava navika jer sprečava suvu kožu, omekšava grube ivice, čuva nokatnu ploću... Žene koje brinu o izgledu noktiju imaju dve mogućnosti - otići u profesionalni salon za negu noktiju, odnosno na profesionalni manikir, ili pribegavati amaterskom “uradi sam” tretmanu.
nadogradnja trepavica
manikir - salon miki beograd
salon „Miki“ – Beograd – Dzordza Vasingtona 5/1

Prednosti profesionalnog manikira i zasto raditi manikir u salonu

Prednosti profesionalnog manikira i zašto ga raditi u salonu su postali jako česta pitanja što se tiče manikira u 21. veku gde žene sve više uče da se snađu same u kućnim uslovima – što je i logično sa povećanjem pristupačnih materijala, lampi, turpija itd. na tržištu.

U ovom tekstu ćemo se potruditi da napravimo jasnu komparaciju između profesionalnog i amaterskog pristupa manikiru.

Saloni za negu noktiju nude profesionalnu uslugu

Većinu usluga manikira obavljaju visoko obučeni pojedinci. Za razliku od amaterskog manikira, ne bi trebalo da brinete o pogrešnom oblikovanju ili prekrivanju noktiju.

Pored toga, možda će vam trebati duže vreme da rešite probleme sa noktima ako lečite svoje nokte sami, a na taj način ćete ostati i manje zadovoljni ishodom.

Budući da je odgovornost profesionalnog manikira da vam pruži kvalitetnu uslugu koja zadovoljava vaše potrebe, možete biti sigurni da ćete izaći iz salona sa lepo oblikovanim i sređenim noktima.

Uživanje u dodatnim uslugama

Putem nege noktiju u profesionalnom salonu uglavnom možete dobiti dodatnu uslugu poput masaže vaših šaka, čišćenja ruku i hidratacije, oblikovanje, skraćivanje i turpijanje noktiju do glatke završne obrade.

Mnogi saloni imaju opuštajuće okruženje koje promoviše potpuno zdravlje. S’ toga dobijate veću vrednost za svoj novac jer saloni osiguravaju dobro zbrinjavanje svojih kupaca.

Kvalitetni proizvodi

Dobro opremljen salon za manikir nudi široku lepezu porizvoda za manikir koje možete izabrati, u poređenju sa ograničenim izborom koji imate kod kuće.

Zbog profesionalne usluge koju pruža, salon nudi širok spektar lakova za nokte, boja noktiju i dodataka poput sjaja ili nakita od dragulja za taj glamurozni izgled noktiju.

Mi u salonu „Miki“, na primer, koristimo isključivo najkvalitetnije proizvode poput “Orly” gel lakova i običnih lakova.

manikir orly lak
ORLY GEL FX LAK

„Orly“ lakovi i gel lakovi

U pitanju je poznati američki brend veganskih proizvoda sa 12 free formulom – bez štetnih sastojaka i glutena!
ORLY proizvodi su pogodni za trudnice i decu.

  • ORLY Breathable“ su najnovija generacija lakova, zaduženi za jake i zdrave nokte, sa vitaminom C, pro-vitaminom B5 i arganovim uljem.
    13 free formula – ne sadrže štetne sastojke!
  • „ORLY trajni lak“ je jedinstven zbog njegove vitaminske baze. Sadrži vitamin A, E i pro-vitamin B5. Nokti nakon nekoliko nanošenja postaju hidrirani i vidljivo jači.
  • „ORLY lakovi“ su veoma postojani i dobro pigmentisani.

Pripremili smo vam veliku paletu boja, na vama je da se uverite u kvalitet i naš izbor!

Ukoliko su Vam potrebne usluge profesionalnog manikira, možete pogledati naše klikom na ovaj link >.

Širok izbor usluga

Ako se odlučite za tretman manikira u salonu, možete biti sigurni u niz usluga u kombinaciji sa osnovnom uslugom higijenskog zbrinjavanja noktiju.

Možete izabrati da akrilni ili veštački nokti budu urađeni za vas ili da se odlučite za specifične dizajnove noktiju za hrabru promenu.

Na šta treba paziti u salonima za manikir

Poslednjih godina pojavila se bojaznost zbog higijene niskog nivoa koja se praktikuje u salonima za manikir. Izražena je zabrinutost zbog ponovne upotrebe alata za manikir za različite kupce što dovodi do infekcije noktiju.

Da bi obuzdali to pitanje, saloni za nokte moraju da ispunjavaju stroge higijenske standarde.

Ukupna čistoća salona

Unutrašnjost salona često kupcima pruža opštu predstavu o njegovim higijenskim standardima. Proverite da li ima prljavih materijala ili ostataka ili čak prljave ili zarđale opreme za manikir.

Sterilizovan alat

Proverite da li se  alati za manikir koji se koriste u salonu sterilišu. IPA savetuje da saloni treba da namoče svoje alate u rastvor za klice ili koriste autoklav, uređaj koji toplinom uništava klice. Porozne alatke za nokte poput šarenih nosača treba odbaciti nakon upotrebe da bi se izbeglo širenje bakterija.

Profesionalni tretman manikira je zasluženi podsticaj u kojem uživa većina žena. Iako je ekonomičnije praktikovati tretman manikira kod kuće, žene se mahom odlučuju za prednosti koje nude saloni za manikir.


Birajte svoj salon za manikir mudro i uvek se zaštitite od bakterijske infekcije praktikujući standardne higijenske postupke.


Ukoliko su Vam potrebne usluge profesionalnog manikira, možete pogledati naše klikom na ovaj link >.

PODELI OBJAVU:

Slične Objave

Gljivice na noktima (onihomikoza)
Pedikir

Gljivice na noktima (Onihomikoza)

Gljivice na noktirma – Saznajte šta izaziva pojavu gljivica na noktima, koji su rizici i potencijalni uzroci kao i koja su rešenja ove pojave. U daljem tekstu ćemo obraditi sve što je potrebno da znate o ovoj gljivičnoj infekciji noktiju.

Pročitaj »
nega koze ruku salon miki
Manikir

Nega kože ruku

Nega kože ruku se često zanemaruje i neretko može dovesti do posledica oštećenja kože kao št je ispucala koža na rukama, suva koža na rukama, isušena koža na rukama…

Pročitaj »
Svidela Vam se objava?

Prijavite se na našu mailing listu i nikada više nemojte propustiti ni jednu novu objavu, popust ili promociju!

Tabela Sadržaja
Kategorije