O nama
lavanda tackice

O nama

“Salon Miki” je zvanično otvoren 1983. godine, njegov osnivač je Miodrag Mika Mijailović koji je širom stare Jugoslavije bio poznat kao  “Mika Pedikir”.

Danas se na čelu ovog biznisa nalazi njegov nasledik Mihailo Mijailović koji već punih 10 godina neguje tradiciju ovog beogradskog salona koji profesionalno pruža usluge medicinskog pedikira, estetskog pedikira, manikira i svih aktuelnih tehnika za nadogradnju ili ojačavanje noktiju.

Reputacija i klijentela

Već 1984. godine, kada su se u svetu pojavile prve informacije o sidi, kozmetički salon „Miki“ je bio jedini koji je koristio sterilizator (Autoklav), do tada prisutan samo na državnim klinikama, kao najefikasniji sterilizator za operacije. Takođe je bio i prvi koji je, već 1988. godine, uveo tehnologiju nadogradnje noktiju plastičnim tipsama, što je izazvalo veliko interesovanje.

Sa godinama Miodrag Mika Mijailović je konstantno proširivao ponudu svojih usluga, stičući tako zavidnu reputaciju, ali i klejentelu, među kojima su bili: Petar Kralj, Pavle Vujisić, Momo Kapor… Zahvaljujući poslu imao je prilike da se susretne i sa Elizabet Tejlor, Ričardom Bartonom, Kirkom Daglasom a kao poseban kuriozitet izdvaja susret sa predsednikom SFRJ Josipom Brozom Titom, kome je Mika pružao profesionalne usluge na terenu.

lavanda tackice
Godina
0
Klijenata
0 +
Šoljica kafe
0 +
Mihailo Mijailovic salon miki
lavanda tackice

Zanat od malih nogu

Kao jako mlad i nedovoljno zreo da pronađe svoj poslovni pravac, Mihailo je svoje slobodne dane već u periodu osnovne škole provodio u salonu uz porodicu.

Dominantan uticaj njegovog oca u poslu imao je veliki značaj na njegovo dalje školovanje i sticanje veština.

Tako je već sa nepunih 17 godina, Mihailo počeo sa radom prvih pedikirskih tretmana, a sa 18 kao dostojan naslednik preuzima posao u celosti.

Šta kažu naši klijenti

Ana Vlajkovic
Ana Vlajkovic
Opširnije
Salon sa dugogodisnjim ugledom u kome cete dobiti profesionalnu negu manikira i pedikira. Izuzetno cisto, bez opasnosti od dobijanja bilo kakve infekcije. Profesionalan odnos prema klijentu, cak ce i odbiti tretman koji moze biti dugorocno stetan za klijenta.
Charlotte Newman
Charlotte Newman
Opširnije
Had a pedicure here a couple of weeks ago and it was great! Mihailo was extremely professional and knew what he was doing, and when I asked what there was to do in Belgrade I got a great list of things to do. The price was also extremely reasonable, will definitely be back before leaving Belgrade. 10/10 would recommend 🙂
Jelena Jovanovic
Jelena Jovanovic
Opširnije
Preko 15 godina sam redovna mušterija u Salonu Miki. Sjajna atmosfera, sjajna usluga! Sve preporuke za Mihaila i Nenu.:)
Milenko Bozic
Milenko Bozic
Opširnije
Prezadovoljan sam uslugom. Otklanjanje virusnih bradavica zavrseno u prvom tretmanu. Sve pohvale majstor Mihailu. Pozdrav

Novine / Reference