Salon miki besplatni pedikir

Mama je HEROJ

Jedna od najznačajnijih i najvažnijih uloga na svetu je biti Mama. Biti mama nije lako, pogotovo u današnje vreme kada se živi vrlo dinamično i turbulentno.

Prvi susret sa mnogim odricanjima za jednu buduću mamu počinju već s početka trudnoće, kada počinju da se javljaju razna obaveštenja da je beba na putu. Sa druge strane, smatramo da je najveće blago na svetu upravo dete.

Baš iz tog razloga, Salon Miki želi da podrži trudnice tako što će kroz nekoliko novih pravila dati prednost i benefite koji su potkrepljeni namerom da olakšaju svakodnevni tempo života sa kojim se suočavaju.

Baby
Friendly

Besplatan
Tretman

Brza
Usluga

Bezbedni
Preparati

Inspirisani smo Vama

Godinama svedočimo anegdotama koje nam prepričavate, a tiču se trudnoće, majčinstva i svakodnevnih obaveza oko dece, pored posla i ostalih obaveza kod kuće. Način na koji postižete sve u toku dana je prava enigma. Te smo uz milion i jednu vašu priču uspeli da zaključimo gde bismo mogli da izađemo u susret.

BABY FRIENDLY

Želimo da imate u vidu da je dolazak sa bebom u naš salon apsolutno dozvoljen. Naše radne prostorije su uvek provetrene, a isparenja preparata koje koristimo nisu toksična.

BESPLATAN TRETMAN

Znamo koliko vam znači da budete uredni i lepi čak i kada se broji sitno do dolaska bebe na svet, a znamo i da ste umorni od svega.

Zato želimo da budućim mamama pripremimo i uredimo stopala pred porođaj potpuno besplatno i tako priredimo jedan lep gest za naše heroine!

REKORDNO BRZA USLUGA

Imamo cilj da vam usluge budu pružene u što kraćem vremenskom roku, uz kvalitet koji se naravno podrazumeva.

To znači da će zaposleni u Salonu Miki biti u mogućnosti da Vam pruže usluge estetskog pedikira i manikira u isto vreme. Time možemo garantovati da će Vaše ruke i noge zablsitati za maksimalnih 60 minuta.

TRUDNICE

Kako stomak raste, pokretljivost tela je sve manja. Tako su nokti i koža na stopalima prvi na udaru zapostavljenosti. Želimo to da sprečimo po svaku cenu. Buduće mame ostvaraju garantovani popust od -10% na tretmane navedene u našem cenovniku. Na taj način želimo da stimulišemo redovnu negu i zdravlje na vašim stopalima i rukama.

nadogradnja trepavica

PRIORITETNI TRETMANI

Više smo nego svesni koliko vremena odlazi na organizaciju i planiranje svakog dana.

Zato buduće mame u našem sistemu zakazivanja imaju prioritet. To znači da ćemo maksimalno uticati na obezbeđivanje termina koji vam odgovara! Procentualno 85% šanse da ćete dobiti termin koji vam odgovara!

BEZBEDNI PREPARATI

Ne morate brinuti o vašem zdravlju. ORLY brend sa kojim radimo je klinički ispitan i dokazan da je njegova primena na trudnicama i dojiljama apsolutno dozvoljena. Naši ORLY lakovi za nokte su oslobođeni od 12 do 13 štetnih materija koji se mogu naći u drugim lakovima. Takođe u sebi poseduju vitaminsku infuziju i jedinstvenu formulu koja pospešuje kvalitet i rast nokta.

besplatni tretmani za trudnice

SOLIDARNOST

Naš kolektiv želi da na ovaj način oda poštovanje, ali i podršku najzaslužnijim osobama za budući naraštaj i budućnost ove zemlje, a to su majke.

Ugledamo se na okruženje i želimo da damo naš doprinos u podsticaju nataliteta. Smatramo da raznim olakšanjima za naše buduće mame možemo osloboditi raznih predrasuda koje negativno utiču na odluke o potomstvu i obezbedimo im lakši život.